SW platforma pro REAL-TIME řízení pohybu a strojové vidění

dP_stanek_MSV2019

V rámci doprovodného programu MSV 2019 jsme pořádali ODBORNÝ SEMINÁŘ:

RTX64 a KINGSTAR, sw platforma pro REAL-TIME řízení pohybu, strojové vidění a řadu dalších aplikací

Plně doufáme, že Vás NOVINKA SW PLATFORMA KINGSTAR a jak jejím prostřednictvím realizovat řízení strojových pohybů na softwarové bázi s použitím obecně dostupného hardware zaujala a naleznete způsob, jak ji využít.

Jsme připraveni Vám i Vašim kolegům platformu KINGSTAR znovu předvést, poskytnout více konkrétních informací a zaškolení. Můžeme také pro váš projekt aplikační SW sami vyvinout a předat Vám jej i se zdrojovými texty.

dP_seminar_KINGSTAR

Použití software KINGSTAR pro kompletní řízení pohybů s platformou pro strojové vidění vytváří z řídicích systémů strojů na bázi IPC ovladače s prvotřídní přesností a výkonem. Zabudovaný standard EtherCAT, který je vylepšen o sílu operačního systému reálného času (RTOS pro Windows), vám dovoluje použít jednoduchý průmyslový počítač, abyste rychle a cenově efektivně zajistili čistě softwarové řízení pohybů a automatizaci strojového vidění. Abyste dokázali reagovat rychle na měnící se požadavky trhu, obsahuje KINGSTAR framework s před integrovanými a otestovanými ovladači pohybů s výjimečným výkonem, škálovatelností a nízkou cenou. Pokud potřebujete nahradit standardní PLC soft PLC se sběrnicí EtherCAT nebo přidat nový ovladač serva, strojové vidění, řízení pohybů nebo operační systém reálného času (RTOS) pro časově přesné zpracování, platformově orientovaný přístup to umožní rychle, jednoduše a nákladově efektivně, při použití osvědčených postupů.

RTX64 je klíčová komponenta platformy RTOS od společnosti IntervalZero, která přináší vývojářům technologie a uživatelské prostředí Windows spolu s vlastnostmi pevného reálného času v izolovaném a kontrolovaném subsystému, takže všechny součásti systému mohou být vytvořeny v jediném standardním vývojovém prostředí (např. MS Visual Studio).

Rádi zodpovíme Vaše dotazy. Zavolejte nám na obchodní oddělení na +420 380 420 140 nebo pište na e-mail: obchod@datapartner.cz

dP_MSV2019

dP_MSV2019

dP_MSV2019

dP_MSV2019

17. 10. 2019